​Få en gratis synstest hos Guldbjerg Optik

Bruger du briller eller kontaktlinser? Eller kunne du bare godt tænke dig at få tjekket dit syn? Så kan vi hjælpe dig. Hos Guldbjerg Optik finder du en lokal og uafhængig optiker i Horsens, og vores butik er dermed let tilgængelig, uanset om du kommer fra Brædstrup, Hedensted eller andre omkringliggende byer.

Vi tilbyder altid en gratis synstest, og vi er meget grundige, når vi tester dit syn. Det betyder, at vi bruger den ekstra tid, der skal til, for at du kan være helt sikker på at få den korrekte vurdering. Vi lægger stor vægt på den personlige service og rådgivning, så du kan få en skræddersyet og individuel synsløsning, der passer til lige netop dine behov. Det er noget, som vi ved, at vores kunder sætter stor pris på.

Hvor ofte skal man have en synstest?

Dit syn ændrer sig over tid. Derfor anbefaler vi, at du får foretaget en synstest eller linsekontrol mindst en gang om året. På den måde kan du altid være sikker på, at du har den rette styrke i dine briller eller kontaktlinser i forhold til dine behov, og det vil dermed også hurtigt blive opdaget, hvis det skulle vise sig, at dit syn har ændret sig siden den sidste synstest.

Hvis dit syn med tiden har ændret sig, tilbyder vi både salg og leje af briller til yderst fordelagtige priser.

Kontakt os og bestil tid til en gratis synsprøve

Er du i tvivl om, hvorvidt du behøver at få foretaget en synstest, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at bestille tid til at få foretaget din synsprøve? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 75 75 10 40 eller e-mail guldbjergoptik@gmail.com. Ønsker du at bestille tid til synstesten, kan du også udfylde vores formular her på siden.

Grib chancen nu! Kontakt os og bestil tid til en gratis synsprøve 

Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken for at få testet synet eller for at se nærmere på vores sortiment af stel. Har du nogle spørgsmål, kan vi også kontaktes her:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Velkommen til hjemmesiden, og tak, fordi du har valgt at bruge tid på at se, ”hvilken størrelse vi er” og hvilke synsløsninger, priser og service, vi har at tilbyde dig til at forbedre dit syn og din livskvalitet.

​​

facebook

Adresse

Guldbjerg Optik ApS

Hospitalsgade 6 th

8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

CVR: 36508035

​Telefon: 75 75 10 40

Mail: guldbjergoptik@gmail.com

Åbningstider

Mandag til fredag

10.00 - 17.30

Første og sidste lørdag i måneden

10.00 - 13.30

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.