Ansvar / Autorisation

Ansvar

Som butik og optikere har vi et ansvar overfor dig som kunde. Det vil vi til enhver tid sørge for, at leve op til. Nedenunder er der et link til Optikerforeningen, hvor blandt andet der skrives om tavshedspligt, samarbejde med læger og reklamation.

Autorisation

Arbejdet som optiker, optometrist eller kontaktlinseoptiker er reguleret efter Lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed. Loven omfatter alle sundhedspersoner lige fra læger, tandlæger til sygeplejersker, jordemødre og optikere.

Som optiker må du ikke kalde dig optometrist. Titlen er beskyttet og forbeholdt professionsbachelorer og kontaktlinseoptikere.

Ifølge autorisationsloven er det kun optikere med en kontaktlinseautorisation, der må tilpasse kontaktlinser. Optikere, der ikke har autorisationen, må kun tilpasse kontaktlinser som assistent til en kontaktlinseoptiker.

Velkommen til hjemmesiden, og tak, fordi du har valgt at bruge tid på at se, ”hvilken størrelse vi er” og hvilke synsløsninger, priser og service, vi har at tilbyde dig til at forbedre dit syn og din livskvalitet.

​​

facebook

Adresse

Guldbjerg Optik ApS

Hospitalsgade 6 th

8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

CVR: 36508035

​Telefon: 75 75 10 40

Mail: guldbjergoptik@gmail.com

Åbningstider

Mandag til fredag

10.00 - 17.30

Første og sidste lørdag i måneden

10.00 - 13.30

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.