MultiFlex brilleleje

Foretrækker du at leje dine briller i stedet for at købe dem? Så er Guldbjerg Optik det helt rigtige valg, da vi tilbyder MultiFlex brilleleje. 

MultiFlex er din mulighed for at have alle de briller, du vil – når du vil. Vi er beliggende i Horsens, og vi tilbyder brilleleje for mange kunder fra bl.a. Brædstrup, Hedensted og omegn.

Hvad er MultiFlex?

MultiFlex er et enestående brillekoncept, hvis du gerne vil have mere end et par briller på samme tid – men uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Derudover har du samtidigt trygheden i en gratis forsikring (MultiFlexSikringen) ved brilleleje.

MultiFlex er til dig, som ønsker mange briller at skifte imellem. Jo flere briller du vælger, desto flere penge sparer du.

Hvad koster leje af briller?

Den månedlige MultiFlex-pris er altid den samme – uanset hvor mange briller du ønsker at forkæle dig selv med. Det er kun startprisen, der varierer, da denne er stellets pris – dog minimum kr. 698,- for enkeltstyrke og kr. 1.298,- for flerstyrke + eventuelle tilvalg, som du ønsker (for eksempel tynde glas og forskellige supercleancoats). Glassene får du altid gratis med.

MultiFlex-perioden er minimum 24 måneder. Herefter kan aftales opsiges. Ved opsigelse afleveres brillerne retur. Briller, der afleveres retur, genbruges humanitært.

Dine fordele:

  • Samme månedlige pris uanset antal briller
  • Altid bedste topkvalitetsglas og nyeste designerstel
  • Briller til hverdag, sol, læsning, cykling, skærm, fest, golf, julefrokost, skydning osv.
  • Betal kun for stellene
  • Gratis FlexPoint
  • Gratis forsikring
  • Gratis synsprøve
  • Gratis brillerens, service og vedligeholdelse

Mulighed for brilleabonnement

Månedsprisen for brilleleje er et fast beløb, der ikke ændrer sig, uanset om du vælger at have 1, 2 eller 20 par briller.

Enkeltstyrke (Børn u. 12 år)

​75 kr. pr. måned *

Enkeltstyrke koster

​105 kr. pr. måned *

Flerstyrke koster

​225 kr. pr. måned *

*uanset antal briller, du vælger

MultiFlex' månedlige betaling er fast de første 24 måneder, regnet fra første PBS-betaling (løbende måned + 1 måned). Herefter håber vi selvfølgelig, at du er blevet så glad for MultiFlex, at du ønsker at fortsætte.

Efter de første 24 måneder kan du opsige MultiFlex-aftalen med max 1 måneds varsel – mod returnering af alle de valgte briller.

OBS! Da dine månedlige betalinger kører vi PBS/Nets, skal opsigelsen ske inden d. 17. i måneden, så den kan nå at blive frameldt hos Nets. Dermed skal du ikke betale næstkommende måned.

Ring og hør mere om brilleleje

Vil du høre mere om muligheder og priser for brilleleje, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål. 

Kontakt os på telefon 75 75 10 40 eller e-mail guldbjergoptik@gmail.com.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Velkommen til hjemmesiden, og tak, fordi du har valgt at bruge tid på at se, ”hvilken størrelse vi er” og hvilke synsløsninger, priser og service, vi har at tilbyde dig til at forbedre dit syn og din livskvalitet.

​​

facebook

Adresse

Guldbjerg Optik ApS

Hospitalsgade 6 th

8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

CVR: 36508035

​Telefon: 75 75 10 40

Mail: guldbjergoptik@gmail.com

Åbningstider

Mandag til fredag

10.00 - 17.30

Første og sidste lørdag i måneden

10.00 - 13.30

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.